Facebook lucrează la un nou update ce prevede actualizarea mai rapidă a informaţiilor din News Feed

0
468

Întrucât conexiunea la internet în anumite zone nu este tocmai suficient de puternică cât să încarce cu uşurinţă o pagină de Facebook, cu imagini, video-uri şi text, aceştia s-au gândit să vină cu un nou update special pentru a facilita viteza de încărcare atunci când nu există suficientă putere din partea reţelei de internet.

Facebook a fost şi va fi în continuare una dintre cele mai bune şi mai mari reţele de socializare din lume, dovadă fiind şi numărul mare de utilizatori zilnici ce se înscriu pentru prima dată. În cele mai bune cazuri Facebook este descrisă ca fiind o reţea de socializare bine optimizată, cu elemente din toate domeniile şi cu o gamă variată de informaţii. Dar cu toate acestea sunt anumite persoane ce încă mai întâmpină probleme cu accesul către News Feed-ul celor de la Facebook, cauza fiind de cele mai multe ori de la internet.

Pe terminalele mobile în special sunt cele mai multe probleme, accesându-se reţeaua doar cu o conexiune slabă de tip 3G. Luând în vedere toate problemele de incărcare a paginilor din News Feed, Facebook ia măsuri şi oferă un nou tip de navigare mult mai eficient şi optimizat în funcţie de viteza de internet de care dispui. Update-ul are în vedere conţinutul deja salvat în memoria telefonului mobil, adăugând peste el doar cele mai relevante ştiri de pe „peretele” Facebook. De asemenea, aplicaţia îşi va descărca ştiri pentru a putea fi accesate şi în modul offline.

Pe lângă toate acestea, Facebook va mai beneficia de o nouă funcţie ce le va permite utilizatorilor să lase comentarii chiar şi atunci când nu sunt conectaţi la internet. Sistemul este simplu şi nu implică nici-un efort în plus din partea utilizatorului întrucât comentariul se va posta automat atunci când vei avea conexiune la internet.

Deocamdată nu avem prea multe informaţii cu privire la data când va apărea acest update, însă ne aşteptăm să îl vedem cât mai curând, întrucât la momentul de faţă încă mai sunt conexiuni foarte lente la internet.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.