Play Station 4 ţi-a rezervat un loc gratuit în weekend pentru a te juca în mediul online

0
515

După cum bine probabil ştiţi, Sony are ca principală platformă pentru modulele de multiplayer „Sony Play Station Plus”, la care trebuie plătit un abonament lunar. Întrucât ne apropiem cu paşi repezi de sărbătorile de iarnă, aceştia ne-au oferit şansa de a ne juca gratis weekend-ul acesta în multiplayer.

Cei de la Sony nu sunt singurii ce aplică un astfel de abonament pentru jocurile online, Microsoft cu al său Xbox 360 şi Xbox One fiind un exemplu bun atunci când vine vorba de plata unui serviciu pentru a dispune de platforma multiplayer. În cazul Sony şi Microsoft preţurile pentru abonamentele lunare sunt aproximativ similare, însă nu în totalitate, întrucât benefiicile fac diferenţele dintre cele două companii. În concluzie ambele companii vă oferă oportunitatea de a avea acces la multiplayer doar prin intermediul plăţii unui abonament lunar.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 9 decembrie 2015

După cum am precizat şi mai sus, pentru a vă putea juca pe Play Station 4 în mod multiplayer trebuie să aveţi un cont şi să vă abonaţi, însă în weekendul acesta, mai exact de vineri 11 decembrie ora 12:01 AM până duminică 13 decembrie ora 11:59 PM veţi beneficia de acces gratuit la toată platforma de multiplayer. Acest beneficiu din partea Sony vine doar la câteva săptămâni după lansarea Star Wars Battlefront, unul dintre cele mai de succes titluri atunci când vorbim de coloană sonoră, grafică de bună calitate şi gameplay. Aşadar, veţi putea să vă jucaţi şi să experimentaţi jocul Star Wars în multiplayer doar în acest weekend pentru a vă dovedi că întradevăr abonamentul îşi merită banii. Se pare că Sony îşi cunoaşte foarte bine clienţii, aplicând astfel de strategii de marketing ce iar putea ajuta să crească cu un număr semnificativ de mare de oameni pentru platforma online.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 9 decembrie 2015

Dacă până acum nu aţi avut niciodată abonament la platforma de multiplayer a celor de la Sony, vă informăm că preţurile încep de la 10 dolari pentru o lună, 18 dolari pentru trei luni şi 50 de dolari pentru întreg anul. Cei ce sunt abonaţi mai primesc în plus şi două jocuri gratuite în fiecare lună plus discount-uri exclusive.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.