Facebook Messenger a adăugat o nouă functie pentru utilizatorii de Messenger

0
733

Facebook Messenger permite acum utilizatorilor să trimită prietenilor diverse sume prin intermediul aplicației.

Deoarece Facebook a luat amploare pe plan global și este una dintre cele mai folosite aplicații, compania a hotărât să adauge o nouă funcție aplicației Facebook Messenger.

Această actualizare nu este una neașteptată deoarece în urmă cu cinci ani, Mark Zuckerberg și-a exprimat dorința de a introduce industriile în mediul social.

Pentru a efectua plăți, aplicația are acum un buton care seamănă cu simbolul dolarului, iar odată apăsat te va redirecționa la o interfață prin care poți finaliza plata. Sistemul este foarte simplu deoarece odată ajuns pe pagina redirecționată va trebui doar să introduci suma dorită și să apeși pe butonul „pay”.

Dacă folosești pentru prima dată această modalitate nouă de plată ți se va cere să introduci datele cardului bancar, Visa sau Mastercard. Întotdeauna ți se va cere codul PIN pentru a efectua tranzacții, iar utilizatorii care folosesc iPhone pot plăti fără a introduce codul PIN folosind amprenta.

Banii trimiși prin intermediul acestei modalități noi nu vor ajunge mai întâi la destinatar ci în serverele Facebook. Dacă nu aveți contul configurat pentru astfel de operațiuni, Facebook va păstra banii până când veți atașa un card bancar. Noua actualizare îi obligă pe toți utilizatorii să folosească un serviciu față de care sunt îndoielnici.

Dacă ești în continuare reticient față de această modalitate de plată, cei de la Facebook au angajat o echipă de specialiști în anti-fraudă.

În concluzie, Marck Zuckerberg a reușit să-și îndeplinească dorința de a introduce industriile în mediul social, iar această realizare este una foarte importantă deoarece ușurează viața oamenilor de afaceri care activează în acest domeniu.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.