Oamenii de stiintムamericani vor testa în curând noi tipuri de marijuana medicinală

0
702

Oamenii de știință ce studiază marijuana medicinală vor avea în curând acces la o varietate mult mai mare a plantei. NIDA „dealerul” federal care furnizează drogul oamenilor de știință a primit numeroase plângeri din partea cercetătorilor că drogul este prea slab comparat cu ceea ce se vinde pe străzi, dar nu plângerile sunt responsabile pentru schimbare. Dorința NIDA de a extinde tipurile de plante disponibile pentru cercetători este legată de faptul că marijuana legală devine din ce în ce mai ușor de găsit.

„Vrem să fim în măsură să dovedim că marijuana are beneficii terapeutice.”

Plantele pe care NIDA le oferă grupurilor de cercetători au fost crescute la University of Mississippi. In 2014, ferma a crescut producția iar cei de la NIDA au acum cheltuieli cu 50% mai mari. Cei de la University of Mississippi au început, de asemenea, să crească două noi tipuri de marijuana, care în scurt timp vor fi disponibile pentru cercetători. Una dintre ele conține un nivel foarte ridicat de cannabidiol, o substanță care nu este halucinogenă, dar care pare a avea efecte terapeutice. Acest lucru ar trebui să permită cercetătorilor să evalueze eficiența plantei de a reduce durerea, de exemplu.

În ciuda acestei schimbări, plantele celor de la University of Mississippi încă nu sunt la fel de puternice ca cele obținute de pe stradă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.