Final Fantasy VII va fi disponibil și pentru PlayStation 4

0
551

E perfect adevărat că jocul Final Fantasy VII a fost lansat în urmă cu aproape două decenii, dar e de necontestat succesul pe care acesta l-a avut, fiind până în ziua de azi unul din cele mai populare jocuri din seria sa. Dacă mai adăugăm și faptul că a fost primul joc din seria Final Fantasy care a apărut pentru Playstation, e lesne de înțeles de ce va fi disponibil și pentru ultima variantă din seria de console de jocuri create de Sony.

Firma japoneză Square Enix care a luat naștere în urma unei fuziuni între corporația Enix și compania care a lansat primele jocuri din seria Final Fantasy, adică Square Co., a anunțat prin intermediul unor oficiali încă de anul trecut că va porta jocul Final Fantasy VII pentru Playstation 4, iar acum avem noi argumente că se vor ține de cuvânt. Surse oficiale noi susțin că remake-ul jocului va fi lansat spre sfârșitul acestui an, mai exact pe 16 octombrie.

Deși originalul Final Fantasy VII din anul 1997 are parte de o grafică net inferioară față de ce vom putea admira pe PS4, este cu siguranță un „must try” înainte de a juca remake-ul. Varianta nouă care va ieși la iveală pe 16 octombrie se adaptează cu siguranță actualelor standarde vizavi de performanțele grafice, fapt confirmat și în urma trailer-ului prezentat la conferința E3 din acest an:

Directorul companiei Square Enix, pe nume Tetsuya Nomur, a declarat în urmă cu ceva timp că remake-ul pentru Final Fantasy VII va avea parte de mult conținut nou în comparație cu jocul original, ceea ce ne poate face să credem și să sperăm că și gameplay-ul va fi îmbunătățit considerabil.

Nu toți fanii seriei Final Fantasy sunt încântați de vestea remake-ului pentru al șaptelea joc din serie. Se zvonește din partea multora că remake-ul va fi de fapt doar o variantă identică a jocului lansat pentru PC în 2012, doar că va funcționa pe PS4. Doar timpul ne va putea lămuri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.