FitCoin, aplicația care te îmbogățește în BitCoin

0
737

FitCoin este o aplicație ce se sincronizează cu toate dispozitivele purtabile și care te recompensează cu bani pentru efortul depus.

FitCoin a fost anunțată recent și deja a început să facă furori în rândul amatorilor de activități sportive. Astfel, pentru a câștiga cât mai multe monezi digitale nu trebuie decât să depui efort fizic.

Potrivit website-ului The Next Web, aplicația FitCoin este construită pentru dispozitive de fitness al căror software este public, ceea ce înseamnă că ea este compatibilă cu doar 3 modele : Atlas, Mio și Jawbone 3. Pentru a începe să câștigi bani, mai întâi trebuie să îți creezi un cont BitCoin în care banii vor fi depozitați apoi trebuie să introduci datele personale și să sincronizezi aplicația BitCoin cu cea de fitness.

Aplicația FitCoin va înregistra activitatea sportivă, mai exact, durata fiecărei sesiuni și ritmul cardiac. Aceasta se folosește de datele înregistrate, pe baza unui algoritm, cât efort ai depus și care este valoarea acestuia în BitCoin.

Grant Nicol, unul dintre cei implicați în dezvoltarea aplicației FitCoin, a alergat în cadrul unei demonstrații timp de 40 de secunde și a generat aproximativ 5 cenți. Suma de bani pe care cei interesați o vor putea câștiga nu este una colosală, dar măcar va putea să acopere abonamentul lunar la sală.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.