Ford – Acum și pe două roți

0
714

 

Compania de autoturisme Ford și-a demonstrat măiestria și capacitatea de a aduce mereu ceva nou și potrivit pentru pasionații de tehnologie așa că a ales cea mai eficientă și mobilă soluție: Bicicleta Ford. Această este foarte ușor adaptabilă pentru orice utilizator, este foarte ușor de parcat, iar bateria se poate detașa foarte ușor pentru a preveni furtul ei atunci când posesorul bicicletei este plecat. Este un mijloc de transport economic și care va deveni foarte popular în perioada ce urmează.

Ce este interesant la această bicicletă este unul dintre sistemele ce vin la pachet cu ea și anume acela de a-ți măsură bătăile inimii și de a-și da seamă când ai nevoie de ajutor la pedale pentru a se adapta nevoilor tale fără a te face să obosești sau să o consideri „greoaie”.
Bicicleta are de asemenea senzori de mișcare, iar atunci când un vehicul se află prea aproape de ține vei fi atenționat printr-o vibrație pentru a nu pierde controlul. Totodată, senzorii pentru virare stânga-dreaptă sunt activați și vor vibra atunci când faci vreo mișcare în timpul mersului.
Ford se așteaptă că această bicicletă să fie utilizată de firme de curierat, Poliție, oameni de afaceri care vor să ajungă cât mai repede la muncă dar și de persoane ce o vor folosi doar cu scop recreațional pentru plimbări în parcuri sau pentru activități în familie.
În concluzie, bicicletă Ford combină tehnologia cu lucrurile comune întâlnite la o bicicletă pentru a o face să fie mai atractivă și destinată unui număr cât mai mare de oameni care vor fi dispuși să investească în confortul personal.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.