Bug sub numele de Wi-Fried in actualizarea iOS 8.2

0
484

Cei de la Apple s-au grăbit să lanseze o actualizare care în loc să aducă optimizări și să repare bug-urile din iOS 8.1 poate deteriora sau chiar strica definitiv modulul wireless din telefon. Peste 90.000 de rezultate pe Google despre această problemă, printre care se găsește și pagina de suport de la Apple care până în momentul de față are peste 680.000 de vizualizări dar Apple a șters majoritatea comentarilor.

Problema a apărut pe data de 20 septembrie după lansarea lui iOS 8, de atunci până în prezent Apple a lansat 7 actualizări dar problema încă nu a fost rezolvată în totalitate.

O altă problemă cu iOS 8.2 este că indiferent de nevoia utilizatorului iOS-ul începe să descarce foarte multe bloatware-uri extrem de inutile, spre exemplu actualizarea pentru Apple Watch nu o să intereseze pe cei ce nu își vor cumpăra vreodată un Apple Watch, nu le va fi de folos cu absolut nimic iar asta poate deveni o problemă majoră pentru utilizatorii care au terminale de 8 Gb sau de 16 Gb deoarece rămân în scurt timp fără spațiu.

E bine totuși de știut că următoarea actualizare majoră a iOS-ului va fi probabil iOS 8.3. Pe data de 14 Martie Apple a lansat iOS 8.3 beta 3 pentru developeri, zvonurile spun că iOS 8.3 va trece prin 4 versiuni beta înainte să fie lansat către public. Informațile nu sunt confirmate încă, însă este destul de clar că deși au dat-o în bară cu iOS 8.2, Apple face acum progrese semnificative.

iOS 8.3 va veni cu noi filtre pentru conversațiile de tip text și cu opțiunea de ” Report Junk ” care ajută utilizatorii să raporteze mesajele primite de la numere necunoscute dar afișate, opțiune foarte benefică pentru detectarea fraudelor, de asemenea iOS 8.3 vine și cu schimbări minore la Emoji-uri, posibilitatea de a folosi Apple Pay pentru China și schimbări la vocea Siri care presupun modificarea ei in una mai reală și mai naturală.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.