Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au fost lansate oficial in România

0
829

Noile smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt acum disponibile oficial pe piața din România. Telefoanele sunt realizate din metal și sticlă. Noile modele de smartphone-uri sunt disponibile la precomandă începând cu această săptămâna în rețelele retailerilor, operatorilor parteneri Samsung și și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie.

„Ne bucurăm să aducem pe piaţa locală cele mai aşteptate smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 şi S6 edge. Smartphone-urile inovează portofoliul Samsung nu numai datorită construcţiei unibody şi al primului ecran curbat pe ambele părţi, ci şi datorită performanţei superioare pe care o oferă. Utilizatorii se pot bucura acum de o durată mai lungă a bateriei, de o încărcare mai rapidă, de o cameră foto performantă şi de o interfaţă simplificată”, a declarat Alexandru Munteanu, head of Telecom division, Samsung Electronics România.

Realizate din metal și sticlă, noile Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge vin cu o cameră principală de 16MP și una secundară de 5MP, cuplate unori obiective cu deschidere F1.9. Printre funcțiile telefoanelor se număra și Auto Real-Time High Dynamic Range(HDR), Smart Optical Image Stabilisation (OIS) și IR Detect White Balance. Ultimele două ajută la realizarea unor fotografii de înaltă calitate atunci când fotografiile sunt făcute pe timp de noapte sau în medii mai întunecoase. Pe lângă acestea, aplicația pentru cameră foto poate fi accesată foarte rapid, în doar 0.7 secunde cu o dublă apăsare a butonului principal (Home).

De asemenea, funcția de încărcare wireless și tehnologia bateriei au fost îmbunătățite considerabil. Noile smartphone-uri sunt acum compatibile cu toate dispozitivile de încărcare wireless disponibile la momentul actual pe piață. Samsung Galaxy S6 se încărca de 1,5 ori mai rapid decât Galaxy S5 și oferă o durată de viață de 4 ore după doar 10 minute de încărcare. La o încărcare de jumătate de oră, bateria telefonului ajunge să se încarce până la 50%.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt livrate în carcase de 6,8mm și respectiv 7mm grosime și sunt motorizate de chipseturi Exynos Octacore, echipate cu procesoare pe 64 biți și realizate folosind tehnologie de 14mm. Dispozitivele integrează 3GB de momorie RAM de tip LPDDR4 și până la 12GB memorie flsh UFS 2.0.

Galaxy S6 și S6 Edge vor fi disponibile în variantele de 32GB, 64GB și 128 GB în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.