Google Maps se găsește pe iOS, acum și cu afișări colore și comenzi vocale !

0
653

După cum bine știți, Google Maps este un serviciu oferit de corporația Google, ce vine în ajutorul tuturor persoanelor care doresc să vizualizeze hărți propriuzise sau personalizate. Acest serviciu este gratuit și, în momentul actual, este una dintre cele mai apreciate aplicații .

În ultimul timp, aplicațiile mobile pentru Google Maps sunt într-o trasformare continuă. Cea mai recentă schimbare poate fi testată pe iOS. Mari modificări nu au fost făcute, însă, modul de a afișa rutele folosind transportul în comun oferă o utilitate în plus.

In București, rutele cu transportul la suprafața, prin intermediul mijloacelor în comun, sunt afișate cu o culoare albastră. Rutele subterane, cu metroul, apar in culori diferite, acest aspect depinde de modul in care sunt desenate pe harta Metrorex.

Aceste noi modificări vor aduce un sprijin în plus pentru turiștii veniți într-o țara străină, care nu se pot descurca neștiind limba. De aceea, pot deschide aplicația și pot consulta haƒrtile Google și haƒrtile oferite de mijloacele de transport.

Ca orice altă aplicație, nu poate acoperi toate necesitățile celui care o accesează. În această situație, Google Maps a venit și cu o funcție vocală. Aceasta poate fi pornită atingând microfonul afișat, rostind adresa la care doriți să ajungeți. Aplicația poate fi descărcată de pe AppStore sub versiunea 4.4.0 potrivită aplicației iOS.

Cum vi se pare articolul? Va este util?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.