Tag Heuer lansează propriul smartwatch

0
690

În decursul zilei de azi, Tag Heuer, va lansa oficial propriul ceas inteligent.

Tag Heuer este una dintre cele mai importante companii care produc ceasuri de lux. Scopul creării ceasului inteligent este acela de a concura cu cei de la Apple. Potrivit Reuters, acesta a fost creat într-un parteneriat cu cei de la Intel și există zvonuri precum că și cei de la Google ar fi fost implicați în crearea ceasului, dar compania Tag Heuer localizată în Mountain View nu a confirmat această speculație.

În urmă cu un an, cei de la Tag Heuer au declarat că și ei au de gând să creeze propriul ceas inteligent imediat după anunțarea Apple Watch, deci vestea nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni. Smartwatch-ul produs de Tag Heuer va păstra desginul celui mai de succes ceas al lor, ilustrat în fotografia de mai sus,  numai că va fi o inversiune high-tech. Noul ceas  va fi echipat cu senzori care vor fi capabili să arate purtătorului numărul de pași, distanța parcursă și altitudinea.

Jean-Claude Biver, CEO-ul Tag Heuer, a declarat într-un interviu conferit în luna ianuarie că noul ceas va fi produs în mare parte în Elveția, iar chipurile și partea de software în Silicon Valley.

Momentan nu s-au afișat date care să arată dacă sau cum Apple Watch va afecta piața ceasurilor de lux. Biver a mai declarat că „Apple îi va obișnui pe tineri să poarte un ceas și, poate mai târziu, aceștia vor vrea să-și cumpere un ceas adevărat.”. În urmă cu un an acesta a mai spus că „Apple Watch arată de parcă designeul a fost făcut de eu un student aflat la începutul facultății.”

În concluzie, cu toții suntem încântați de lansarea smartwatchului de la compania Tag Heuer, deoarece au reușit să ofere vechilor ceasuri o îmbunătățire.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.