Galaxy S7 la apă! Noul device Samsung a fost băgat în maşina de spălat rufe pentru a i se testa rezistenţa

0
507

Samsung s-a lăudat încă de la lansarea de acum o lună din cadrul MWC 2016 că noul Galaxy S7 este unul dintre cele mai rezistente telefoane produse vreodată de companie.

Întradevăr, conform testelor oficiale, Galaxy S7 a obţinut un certificat ce atestă că oferă rezistenţă sporită atât împotriva apei cât și a altor factori ce pot deveni dăunători pentru anumite telefoane de pe piaţă, putând chiar să le treacă în modul de „adormire” pentru o eternitate.

Mai nou, pe lângă testele oficiale produse de companie, internauţii au dezvoltat un trend în a supune telefoanele la cele mai nebune experimente Home Made. De la un Galaxy S7 dat prin blender şi până la unul scufundat în toaletă, pe Youtube poţi găsi aproape orice. Mai nou, un utilizator Youtube, Max Lee a vrut să testeze cât de rezistent este telefonul în contact cu apa într-o maşină de spălat rufe. Acesta a luat telefonul şi la băgat în maşină pe un program de 45 de minute, filmandul în tot acest timp, rezultând la final un clip video ce a devenit extrem de viral printre pasionaţii de tehnologie. Spre surprinderea tuturor telefonul a continuat să funcţioneze după ce maşina de spălat rufe şi-a terminat programul, singurele probleme fiind cu senzorul de amprentă şi microfonul care după un timp au început să funcţioneze din nou.

De asemenea, fiind vorba despre un device de ultimă generație, pe care cu siguranţă nu ţi-ai dori să îl bagi în maşina de spălat, Lee l-a protejat cu o carcasă VRS Design Crystal Mixx, astfel încât device-ul să nu obțină zgârâieturi prin lovire de cuva maşinii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.