Ştiai că poţi folosi Galaxy S7 Edge cu două cartele SIM şi card microSD simultan?

0
514

Samsung Galaxy S7 Edge este cu adevărat un telefon bun, insă pentru unii ar mai fi nevoie de ceva în plus pe lângă ceea ce oferă? Cum ar fi de exemplu dacă telefonul ar oferi posibilitatea de a utiliza două cartele SIM simultan plus un card microSD?

La momentul de faţă dacă stăm şi analizăm numărul de sloturi SIM oferite de Samsung acest lucru este aproape imposibil, nu şi dacă eşti cu adevărat pasionat de telefoane şi vrei cu tot dinadinsul acest lucru. Poate că ai nevoie de ambele simuri simultan, un lucru normal pentru un utilizator obişnuit, dar ce te faci atunci când mai intervine şi problema cu spaţiul de stocare? Utilizatorii unor astfel de telefoane ştiu cât de importantă este utilizarea unui card microSD pentru Galaxy S7 Edge, tocmai de aceea în majoritatea cazurilor se renunţă la folosirea unui SIM în favoarea adăugării unui astfel de card microSD pentru ai oferi mai mult spaţiu de stocare.

gs7-hybrid-tray

Cineva a găsit o metodă genială prin care îţi poţi folosi atât cele două cartele SIM cât şi cardul microSD simultan. Cum se face? Simplu! Tot ceea ce ai nevoie: o foarfecă, ceva adeziv şi o brichetă. Prima dată pentru a reuşi să realizezi acest mini-proiect ai nevoie să scoţi partea electronică din cartela SIM folosindu-te de brichetă, astfel încât să păstrezi doar partea aurită cu microcipul pentru a putea face conexiunea dintre telefon şi reţea. Următorul pas este să folosiţi restul rămas de cartelă SIM pentru al lipi ulterior de partea inferioară a card-ului microSD, astfel încât pinii auriţi să fie încadraţi precum puteţi vedea şi în imaginea alăturată.

După ce aţi efectuat toţi paşii de mai sus, iar dacă ceea ce aţi realizat nu s-a soldat cu stricăciuni, pentru a reuşi să vă configurați noua cartelă SIM trebuie să utilizaţi aplicaţia dual SIM manager.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.