Google actualizează aplicația Hangouts Chrome

0
479

Pentru voi toți proprietarii de Mac care folosiți Google Hangouts în mod regulat pentru a discuta cu prietenii, familia și colegii, gigantul de căutare Google lansează o actualizare care te-ar putea face să reconsideri aplicația oficială.

În timp ce există câteva opțiuni interesante pentru a utiliza Hangouts în afara aplicației oficiale OS X Chrome, cum ar fi Adium, Google a refăcut designul de bază al Hangouts și să sperăm că noua actualizare o să o facă mult mai atractivă pentru utilizatori. După cum puteți vedea în imagini, cel mai nou update al aplicației are un aspect estetic mai sportiv împreunat cu o abordare mult mai simplificată de asamblu. Contactele sunt afișate de-a lungul panoului din stânga, iar în panoul din dreapta se află mesajele cu un respectiv utilizator.

Mayour Kamat a făcut un anunț pe contul sau propriu de Google+ precum noua versiune a aplicației Hangouts Chrome a fost lansată și că ar trebui să o încerci cât mai repede posibil mai ales dacă utilizezi Mac OS X. Kamat a mai continuat să spună că utilizatorii de Windows, ChromeOS și Linux pot, de asemenea, să dezactiveze modul transparent din cadrul meniului de setări.

Potrivit unor raporturi, unii utilizatori au instalat deja noua actualizare, iar pentru cei care nu au făcut acest lucru, pur și simplu trebuie să dezinstaleze și să reinstaleze aplicația Hangouts Chrome.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.