Google Chrome o să ofere suport pentru Windows XP

0
505

Noile versiuni de Google Chrome rulează pe Windows XP cu toate că a trecut mult timp de când cei de la Microsoft au încheiat suportul pentru platformă.

Windows XP este considerat în continuare cel mai stabil sistem de operare, deci platforma este folosită, în acest moment, de către milioane de utilizatori globali. Windows XP rulează în bancomate și în multe instituții deoarece tranziția la Windows 7 sau 8 costă foarte mult. Din acest motiv, există multe companii care ne arată că nu au uitat de acest sistem de operare vechi de 14 ani, cu toate că Microsoft a încetat să mai ofere suport pentru el, iar printre aceste companii se numară si Google.

Aceștia au anunțat oficial că vor oferi suport pentru Windows XP. Teoretic, în luna mai ar fi trebuit să fie lansată versiunea de Chrome compatibilă cu platforma învechită. Potrivit noilor informații, dacă va numărați printre utilizatorii de Windows XP, o să puteți folosi versiunea actualizată a browserului Chrome, cel puțin până la finalul anului 2015.

Mark Larson, directorul de inginerie, a declarat că dezvoltatorii Google Chrome îsi dau interesul în continuare ca oamenii să aibă opțiunea de a folosi un browser actualizat și cât se poate de sigur pe un sistem de operare ce nu mai este suportat oficial și că această decizie vizează interesul milioanelor de utilizatori de Windows XP.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.