Doi colegi de cameră s-au înjunghiat reciproc datorită rivalității dintre iPhone și Android

0
530

Când vine vorba de care device este mai bun, discuțiile dintre fanii celor două tabere pot deveni destul de aprinse, deși de cele mai multe ori ele se rezumă doar la conversații amicale sau câteodată la vorbe mai grele aruncate pe internet. Același lucru nu poate fi spus însă despre doi colegi de cameră care locuiesc în același apartament în Tulsa (Oklahoma) și care au ajuns la spital într-o dimineață de vineri în urmă unei altercații pornite de la o discuție de acest gen. Aceștia s-au înjunghiat reciproc deoarece nu au căzut de acord în legătură cu care device-uri sunt mai bune dintre cele Android sau iPhone.

Poliția a ajuns la fața locului la ora 1 dimineața pentru a constata că cei doi colegi de cameră, care erau amândoi sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie după o ceartă legată de care dintre cele două platforme smartphone e superioară. Cei doi au spart sticlele de bere și au început să se înjunghie reciproc cu ele. Unul dintre ei și-a spart sticla de capul celuilalt. Aceștia au avut răni destul de severe și au fost transportați la spital pentru a fi tratați.

A intra într-o ceartă pe tema aceasta pare a fi o idee destul de prostească, în principal pentru că nu vei face altceva decât să iei apărarea unor companii care câștigă sume enorme de pe urma ta, iar de multe ori prețul produselor lor nu este justificat. Este greu de imaginat cum cineva ar fi în stare să-și înjunghie prietenul deoarece acesta preferă un brand diferit de smartphone.

Nu a fost stabilit un învingător clar al confruntării dintre iPhone și Android, scorul fiind destul de strâns judecând după rănile pe care cei doi le-au avut. De asemenea, mai trebuie menționat că nici un fan al platformei Windows nu a fost rănit în urma altercației, în mare parte pentru că nu a existat unul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.