Google Fun Facts este noul truc distractiv care te învaţă totul despre tot

0
512

Google ştie cam tot. Îţi poate spune durata de viaţă a unui elefant sau numele actorului care a jucat în Mad Max: Fury Road, sau te învaţă cum ţi distrugi laptop-ul. Numai pentru a afla aceste informaţii era nevoie cauţi combinaţia potrivită de cuvinte.

Cu noul truc „fun facts” de la Google nu mai este nevoie faci asta. În momentul în care vei tasta „fun facts” ţi se va afişa o consola în care îţi vor apărea sfaturi aleatorii de pe milioanele de siteuri pe care Google le scanează zilnic. Apăsând butonul „Ask Another Question” din partea de jos a consolei va seta sistemul pe modul „I’m feeling curious” şi vaafişa automat un alt răspuns aleatoriu pentru o întrebare aleasă la întâmplare de motorul de căutare. Sistemul a fost creat în mod special pentru cei care se plictisesc la birou şi se pare acesta va fi viitorul în motoarele de căutări.

funfacts2

nsă „fun facts” nu se opreşte aici. Google ne oferă câteva moduri interactive dedicate unor activităţi diferite. De exmplu, dacă tastezi „I’m feeling wonderful” îţi vor apărearezultate legate despre diferite culturi şi arte din întreagă lume. Tastând „I’m feeling playful” vei descoperi o mulţime de jocuri interesante. Dacă doreşti explorezi Cosmosul ceamai potrivită căutare pentru tine este „I’m feeling stellar”.

funfacts3

Din păcate, se pare noul truc de la Google este disponibil doar în limba engleză, aşadar dacă Chrome-ul tău este în limba română, în momentul în care cauţi „fun facts” în schimbul consolei îţi vor apărea doar nişte rezultate banale ale motorului de căutare. Sperăm în timp şi ce-i de la Google România se vor conforma standardelor lui Google USA şi ne vor scăpa de plictiseala de la birou cât mai curând.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.