GTA San Andreas poate fi jucat de acum şi pe PlayStation 3

0
524

Dacă ţi se pare un joc vechi, uitat de lume, ai fi plăcut impresionat să afli că la momentul de faţă sunt milioane de jucători ce îşi dedică timpul în San Andreas, motiv pentru care cei de la RockStar Games au lansat această versiune pentru cei ce deţin seria Play Station 3.

Fără doar şi poate, GTA San Andreas a fost şi este în continuare unul dintre cele mai jucate şi mai apreciate jocuri din lume. Jocul San Andreas s-a bazat în principal pe poveste, dar şi pe celelalte elemente de gameplay precum: imensa hartă sau gama variată de maşini şi misiuni. Aşadar, dacă vă era dor de GTA San Andreas şi nu aveaţi tendinţa de al cumpăra pentru PC, de acum veţi putea să puneţi bani deoparte pentru al adăuga în colecţia voastră de jocuri de pe Play Station 3. Potrivit celor de la Polygon, San Andreas a venit pentru Play Station 3 cu toate că se zvonea despre o posibilă portare pentru Play Station 4.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 2 decembrie 2015

Jocul este disponibil direct din magazinul PlayStation Store pentru suma de 15 dolari, iar pe lângă poveste şi gameplay va aduce şi mici îmbunătăţiri faţă de varianta de Play Station 2 Classic. Conform celor relatate de către RockStar către Polygon, utilizatorii vor avea de descărcat doar 2.1GB. Nu ştim încă exact dacă versiunea de GTA San Andreas pentru Play Station 3 va fi asemănătoare celei portate pentru Xbox 360, însă ne aşteptăm să nu vedem modificări prea mari şi să ne ofere aceeaşi senzaţie precum cea trăită acum câţiva ani când s-a lansat oficial pentru PC. Din informaţiile primite, GTA San Andreas a suferit mici modificări pe partea de sunet, cei de la RockStar fiind nevoiţi să renunţe la o parte din coloana sonoră, datorită drepturilor de autor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.