BB-8 din Star Wars poate fi cumpărat în variantă gold

0
545

Cu siguranță dacă iubeşti tehnologia, eşti un fan dedicat al seriei Star Wars, locul în care s-au întâlnit cele mai importante şi mai revoluţionare gadgeturi, dinainte să fie lansate. Întrucât roboţelul BB-8 i-a impresionat pe fanii seriei, producătorii s-au hotărât să scoată pe piaţă tot mai multe clone ale acestuia, sub formă de jucării sau obiecte de lux, dovadă fiind şi cei de la Kay Jewlers care au reuşit să creeze prima clonă a robotului în variantă completă cu aur şi diamante. Probabil că vă întrebaţi ce valoare va avea această „bijuterie”? De sigur că preţul este pe măsura materialelor din care a fost conceput, mai exact 135 de mii de dolari.

În general personajele din seria Star Wars sunt concepute din materiale ieftine, adaptate pentru buzunarul tuturor, printre ele fiind incluse plasticul, metalul şi uneori lemnul. Până la momentul de faţă, cei de la Kay Jewlers sunt primii producători care au reuşit să vină pe piaţă cu o astfel de clonă a unui personaj din Star Wars. Cei de la Disney sunt de părere că personajele celebrului film merită cu adeverat să fie turnate în aur, asta datorită numărului mare de fani şi a rangului de celebritate la care a reuşit să se ridice întreaga serie. Dacă cei de la Apple au fost de acord cu fabricarea iPhone-ului într-o ediţie gold, cei de la Disney de ce ar fi mai prejos?

Conform informaţiilor, pentru conceperea unui singur model de roboţel din aur, se constituie o muncă de aroximativ 600 de ore. Acesta cântăreşte 680 de grame şi conţine nici mai mult, nici mai puţin de 860 de diamante.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.