The Witcher 3 a câştigat titlul de cel mai bun joc al anului 2015

0
433

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la finalizarea anului 2015, tocmai de aceea analiştii au tras linie şi au ajuns la un rezultat, astfel încât au desemnat cele mai importante jocuri ale anului.

The Witcher 3 este jocul care a reuşit să obţină cel mai mare scor, luând cu el şi unul dintre cele mai importante premii din cadrul evenimentului Game Awards 2015. Ca de fiecare dată, cel mai important premiu este încadrat în categoria „Game of the year” şi este oferit doar jocului care s-a dovedit a fi cel mai reuşit din toate punctele de vedere. Anul acesta, Game Awards a avut pe masă unele dintre cele mai mari titluri din industria de gaming: The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain şi Super Mario Maker.

În ciuda faptului că Fallout 4 a reuşit să depăşească toate barierele de vânzări, nu a reuşit să obţină locul întâi. The Witcher 3 a fost printre jocurile favorite ale anului, având calificative şi review-uri pozitive atât din partea fanilor cât şi a membrilor comisiei de evaluare. CD Project Red, compania care a dat viaţă jocului, a fost premiată cu titlul de cel mai bun dezvoltator al anului. De asemenea, nici Metal Gear Solid V: The Phantom Menace nu a fost ignorat, fiind încadrat în categoria celor mai bune jocuri Action/Adventure, cât şi cu cea mai bună coloană sonoră.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.