Black Friday revine pentru aţi oferi cele mai bune reduceri

0
478

Reducerile ne bat la uşă! Anul acesta, deşi a trecut perioada Black Friday, se pare că un magazin vrea să ofere în continuare produse de calitate şi la preţuri reduse, aducând încă o dată pe lista de cumpărături a tuturor pasionaţilor, cele mai inovatoare şi mai interesante memorii SD şi stick-uri USB.

Dacă ai un telefon cu Android, iar spaţiul de stocare nu îţi permite să adaugi o cantitate prea mare de jocuri video, este timpul să apelezi la un card microSD pentru a beneficia din plin de performanţa şi calitatea terminalului. De asemenea, memoriile SD pot fi folosite în general pentru o masă largă de dispozitive, tocmai de aceea nu veţi fi deloc dezamăgiţi dacă vă achiziţionaţi un pachet ceva mai mare, pentru a fi siguri că pe viitor nu veţi avea niciodată probleme cu spaţiul de stocare.

În oferta celor de la GearBest.com găsiţi atât memorii microSD cât şi SD, de capacităţi diferite şi desigur cu clase de eficiență şi performanţă diversificate. Spre exemplu memoria Samsung de 64 de GB dispune de o rată de transfer de clasa 10. Tot la fel putem găsi şi memorii de la unii dintre cei mai vechi producători din domeniu, mai exact cei de la Kingston care au sărit şi ei cu câteva memorii extrem de avantajoase atât ca preţ cât şi calitate, oferind astfel în total o gamă extinsă din care clientul să îşi poată alege capacitate şi viteza necesară terminalului pe care îl foloseşte. Pentru această ofertă au fost selectate cele mai importante companii din domeniu, mai exact Samsung, Sandisk, Kingston, Toshiba, Xiaomi, Teclast. Aşadar nu mai sta pe gânduri şi beneficiază acum de reîntoarcerea promoţiilor de Black Friday, pentru aţi pune la punct toate gadgeturile din casă.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii cu privire la produsele din această ofertă, vă invităm să accesaţi site-urile producătorilor. Produsele pot fi găsite în oferta de Black Friday a celor de la GearBest.com iar preţurile sunt pe măsura tuturor buzunarelor, mai ales că transportul este gratuit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.