Halo : Spartan Strike a fost lansat

0
695

Cel mai nou joc Halo a fost lansat zilele trecute şi este valabil doar pentru iPhone, iPad, Windows Phone 8 şi Windows 8. Vorbim despre cea mai bună aplicaţie a săptămânii pentru iPad recomandată de Apple şi în acelaşi timp de unul din cele mai dinamice versiuni ale seriei Halo.

Halo : Spartan Strike este dezvoltat de Microsoft Studios şi 343 Industries în colaborare cu studiourile Vanguard Games, pe scurt este vorba despre un shooter cu tonalităţile unui joc de strategie. Are la bază o poveste ce işi are începutul în perioada desfăşurării acţiunii întâlnite în Halo 2, intriga petrecându-se pe staţia spaţială New Mombasa în anul 2552. Dintr-o altă perspectivă, urmăreşte lupta unui soldat spartan în vederea distrugerea inamicilor pe parcursul a nu mai puţin de 30 de misiuni destul de complexe în diverse spaţii urbane sau naturale.

Cum probabil vă imaginaţi, jocul vă permite controlarea unui grup de unităţi UNSC, abilităţi speciale şi vehicule, mânuirea armelor principale oferite de dezvoltatori. Întreaga experienţă este demnă de un joc pentru console şi nu doar pentru unul dedicat iDevice-urilor, alfel spus, se prezintă extrem de atrăgător dacă sunteţi fanii seriilor Halo. Upgrade-ul armelor şi armurilor se va face pe parcursul acţiunii, iar bonusurile le veţi câştiga în timpul explorării vastului univers virtual creat de către cei de la Microsoft.

Dacă vreţi să vă bucuraţi la cote maxime de acest Halo : Spartan Strike trebuie să renunţaţi la o seară de film pentru că este disponibil la preţul de 6 dolari. Noul joc Halo poate fi cumpărat de pe Steam, Windows Phone Store şi Apple AppStore.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.