Holus, un nou sistem de proiectare a hologramelor

0
507

Cuvântul hologramă a început să devină popular încă de la primul film din seria Star Wars, când pe ecran erau afişate tot felul de cadre cu tehnologii ce încă nu erau pe pragul de pregătire. La momentul în care s-a lansat filmul, nimeni nu şi-a imaginat vreodată că această tehnologie va deveni realitate şi că va putea ajunge chiar în casele noastre. Ei bine, întrucât generaţiile tehnologice au evoluat, astăzi ne putem permite să construim un astfel de sistem, fiabil şi uşor de folosit astfel încât să se poată adapta la cerinţele utilizatorilor.

Cu siguranţă va doriţi să vedeţi cum arată o hologramă, să puteţi comunica faţă în faţă cu o persoană chiar dacă aceasta se află la sute de kilometri depărtare, sau să controlaţi personajele de pe câmpul de lupta al unui joc de strategie, precum aţi controla piesele de şah în viaţa reală. Holograma reprezintă la momentul de faţă visul oricărui pasionat de tehnologie, întrucât poate să ofere o experienţă unică, permiţând vizualizarea unui personaj sau a unui film din toate unghiurile.

https://www.youtube.com/watch?v=1i-DPiSXrfg

Holus este unul dintre cele mai bune proiecte lansate în ultimii ani, întrucât poate aduce experienţa folosirii hologramei direct la tine acasă, doar folosindu-se de un telefon şi o platformă de proiectare. Aceasta arată precum o cutie în interiorul căreia se află o piramidă transparentă pe care se efectuează proiecţia. Dezvoltatorii au pornit cu gândul de a strânge suma de 50.000 de dolari pentru dezvoltarea acestui proiect, însă, întrucât majoritatea oamenilor au fost interesaţi, aceştia au reuşit să strângă 150.000 de dolari, făcându-le o surpriză şi ajutându-i să lanseze cât mai repede produsul. Conform celor relatate de către dezvoltatori, proiectul ar trebui să fie finalizat în mai puţin de 29 de zile, până când vor putea fi efectuate primele precomenzi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.