James Bond continuă Quantum cu „Spectre”

0
578

Împătimiţii marilor ecrane aşteaptă cu nerăbdare viitoarea producţie James Bond 007, care poartă numele „Spectre” Rolul principal al viitorului film este deţinut de carismaticul actor Daniel Craig, care datorită prestaţiei din ultimul său film al seriei
James Bond, a primit acceptul de a fi protagonistul principal şi în Spectre. Este cunoscut faptul că, un grup de hackeri, au spart site-ul celor de la Sony şi printre masajele confidenţiale găsite au descoperit că, producţia Spectre este cea mai scumpă din seria „James Bond“, suma cheltuită pentru realizarea filmului fiind estimată la aproximativ 300 milioane de dolari.

Până acum, filmul Skyfall, realizat în 2012, a avut un buget de 210 milioane de dolari şi s-a dovedit a fi cel mai profitabil film din toată producţia James Bond 007. În noua productie, actorul de origine britanică, Daniel Craig are vârsta de 46 de ani şi joacă pentru a patra oară rolul principal din film. Filmul ne dezvăluie o pleiadă de actori valoroşi precum actorul austriac Christoph Waltz ce interpretează rolul personajului cel mai malefic din film iar actriţa italiană Monica Bellucci şi franţuzoaica Léa Seydoux sunt personajele feminine principale, recunoscute ca „Bond Girls“. „Spectre” este o misterioasă organizaţie secretă ce a fost inventată de scriitorul Ian Fleming în romanul de succes intitulat „Thunderball“.

Agentul James Bond ce poartă numele de cod 007, a fost creat în anul 1953 de către Ian Fleming, acesta scriind două nuvele de acţiune şi 12 romane care au repurtat un success extraordinar în răndul cititorilor împătimiţi de acţiune şi mister. Istoria seriei James Bond ne dezvăluie că, rolul principal din film a fost interpretat de-a lungul anilor de actorii Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig. „Spectre” va fi lansat în cinematografe pe data de 6 noiembrie 2015 şi este aşteptat de milioane de iubitori ai acestui gen de filme, unde acţiunea, misterul şi senzualitatea celor două „Bond Girls” fac tot deliciul acestei serii de filme atât de îndrăgite de publicul larg.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.