HTC 10 mai performant decât Galaxy S7?

0
382

Dacă până acum se discuta despre performanţa atinsă de Samsung odată cu lansarea celor două terminale mobile, Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, acum a venit rândul ca HTC 10 să între în centrul atenţiei, zvonurile lăudându-i din ce în ce mai des specificaţiile.

Din anul 2013 când au lansat M7 şi până acum, cei de la HTC nu au mai avut nici o şansă să iasă în faţă cu vreun terminal mobil care să fie cu adevărat „UAU” din punct de vedere al performanţei. De data aceasta se pare că oficialii companiei şi-au învăţat lecţia promiţând că vor veni pe piaţă cu un device care să bată cu adevărat toate recordurile de performanţă.

maxresdefault

Potrivit zvonurilor de pe internet, odată cu lansarea M10 noile telefoane Samsung vor ocupa poziţia a doua în toate aplicaţiile de rankare a performanţei, noul telefon HTC reuşind să preia cu desăvârşire primul loc în top. Totodată, cei de la PhoneArena ne-au oferit câteva informaţii cu privire la viitorul HTC 10, inclusiv o imagine care demonstrează capabilităţile telefonului din punct de vedere al performanţei prin intermediul unui test Benchmark.

HTC-One-M10-benchmark-new

HTC 10, aşa cum se prezintă şi în imaginea alăturată pare să depăşească performanţele noului telefon Samsung Galaxy S7, punându-i puţin pe gânduri pe producători şi anunţându-i că se aproprie un competitor cu adevărat serios pe piaţă. De asemenea, aceste informaţii pot fi eronate din mai multe motive, tocmai de aceea deocamdată nu ne facem o impresie clară cu privire la ceea ce va oferi device-ul, însă tindem să credem că HTC chiar a lucrat la noul terminal şi că întradevăr îşi va merita fiecare bănuţ.

De asemenea, noul model de telefon va fi lansat în cadrul unei conferinţe pe data de 12 aprilie, unde vom afla totodată şi alte informaţii cu privire la viitoarele gadgeturi ale companiei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.