Primele specificații pentru OnePlus 3, un flagship ce va fi competitiv pentru cele mai performante smartphone-uri

0
349

Cu doar 3 ani de existență, compania chineză OnePlus a reușit să capteze atenția și admirația multor pasionați de smartphone-uri odată cu lansarea lui OnePlus One și OnePlus 2 care sunt dotate cu specificații puternice, iar acum avem motive serioase să credem că viitorul flagship OnePlus 3 ce va fi lansat până la jumătatea anului se va dovedi a fi cel puțin la fel de util ca predecesorii săi.

Site-ul chinez AnTuTu a publicat recent specificațiile cu care va fi înzestrat OnePlus 3, iar ele sunt menite să facă din viitorul terminal drept un „must have” pentru oricine își dorește un smartphone de ultimul răcnet.

OnePlus 3 va avea parte tot de sistem de operare dezvoltat de Google ca și predecesorii OnePlus One și OnePlus 2, mai exact de Android 6.0.1. Camerele foto/video sunt clar mai performante decât pe celelalte telefoane din gamă, OnePlus 3 fiind dotat cu o cameră principală de 16 magepixeli și una secundară de 8 megapixeli, așadar și realizarea selfie-urilor cu viitorul terminal vor fi un real deliciu.

Nici partea „mai hardware” nu e mai prejos: viitorul smartphone are încorporat un procesor Snapdragon 820, memorie RAM de 4 GB și 32 GB de memorie internă. Dacă toate aceste informații se vor adeveri în mod oficial, OnePlus 3 va reprezenta o concurență serioasă până și pentru celebrul Galaxy S7 creat de Samsung.

Vestea cum ca cel mai nou terminal de la OnePlus va fi lansat până la sfârșitul primei jumătăți ale actualului an a fost făcută public de către Carl Pei, un co-fondator al companiei chineze, așadar avem suficiente motive să-l credem și să așteptăm nerăbdători release-ul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.