Ia cu tine jocul Minecraft oriunde ai pleca

0
812

Fanii Minecraft se pot bucura acum de posibilitatea de a lua cu ei jocul favorit oriunde doresc cu ajutorul unei brățări.

Deși la prima vedere Gameband arată ca un device de urmărire sau ca și încă un gadget inutil, lucrurile nu stau deloc așa. Pe lângă faptul că brățara este capabilă să salveze toate progresele din joc, vei putea juca Minecraft oriunde te-ai afla prin conectarea ei la orice device.

Gadgetul dispune de asemenea de un display LED 140 care poate fi editat cu ajutorul software-ului PixelFurnace pentru a crea imagini și mesaje personalizate.

Gameband este compatibil cu sistemele Windows, Mac și Linux și se conectează prin USB 3.0. Odată ce ai terminat sesiunea de gaming, progresul este salvat în totalitate în brățară însă și pe un server cloud, ca măsură de precauție în caz că aceasta este pierdută sau funcționalitatea ei este afectată din diferite motive.

Poate încă vă întrebați care este scopul ei până la urmă. Ei bine, în principiu brățara face jocul accesibil oriunde atâta timp cât ai un computer în apropiere. Pentru cei care nu doresc să-și încarce telefonul cu Minecraft, brățara ar putea reprezenta o soluție viabilă, pe lângă asta ea vine cu o serie de conținuturi preinstalate.

Gameband este echipat cu următoarele hărți preinstalate: Dragnoz cu The Dash of Doom 1.7 și TRON Fire 1.7; Hypixel cu Herobrine’s Mansion 1.7, Wrath of the Fallen 1.7 și Zombie Apocalypse;  SethBling cu 15Seconds 1.8, Blocks VS Zombies 1.7, PizzaSpleef 1.7, Redstone Challenge 1.4, Redstone Challenge 2 1.5 și The Building Game 1.8.

Dacă ești fan Minecraft iar acest gadget ți-a atras atenția vei putea să-l achiziționezi din magazinele Microsoft la prețul de 80 de dolari. Gameband va fi găsit de asemenea în cel mai scurt timp și pe Amazon.

https://www.youtube.com/watch?v=UUDErWCDmZc

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.