Smartphone-ul Allview E2 Jump: rezistent împotriva apei

0
681

Deşi are unele mici deficienţe, smartphone-ul Allview E2 Jump este un gadget interesant şi cu un design plăcut, care rulează în mod decent aplicaţii, muzică şi jocuri şi este rezistent în anumite limite la contactul cu apa.

Allview E2 Jump poate fi achiziţionat în România la preţul aproximativ de doar 600 lei. Este recomandat în special persoanelor active datorită caracteristicelor sale.

Specificaţii tehnice:

Allview E2 Jump
Ecran IPS, 4.5”, 854×480 pixeli
Chipset MediaTek MT6569M
Procesor quad-core Cortex A7, 1.3 GHz
Grafica Mali-400
Memoria RAM 1 GB
Memorie interna 8 GB
Conectivitate 3G, Wi-Fi
Camera foto 5 MP, video 1080p
Software Android 4.4.2 KitKat
Acumulator Li-Ion 2000 mAh
Dimensiuni 134.6 x 66.8×11 mm
Greutate 152 grame

 

Allview E2 Jump este o raritate ţinând cont că foarte puţine telefoane ieftine ies în evidenţă prin design-ul lor. Acest telefon are ecranul cu o diagonală de 4.5” şi o rezoluţie de 480×854 pixeli , la limitele căreia găsim două difuzoare. Gadget-ul este înconjurat de cauciuc de culoare verde deschis, pentru a fi protejat de contactul cu apa şi pentru a servi drept amortizor în caz de lovituri.

Pe partea laterala din stânga găsim două butoane independente pentru reglarea volumului, pe partea dreaptă avem butonul de oprire-pornire, în timp ce pe partea superioara avem portul microUSB şi jack-ul pentru căşti de 3, 5 mm.

Telefonul este protejat de apă prin cauciucul şi capacele de plastic din dotare. El a primit certificarea IPX5, care menţionează faptul că E2 Jump rezistă la jeturi de apă de până la 6.3 mm cu o rată de curgere de 12.5 litri/minut la o presiune de cel mult 30 kN/m2, dacă jetul este aplicat timp de cel mult 3 minute de la o distanţă maximă de 3 metri. Altfel spus, putem folosi cu brio acest E2 Jump pe timp de ploaie şi nu este nicio problemă dacă scăpăm accidental puţină apă pe el.

Este important de menţionat faptul că telefonul nu rezistă sub apă, deci nu e cazul să ne facem iluzii că il vom putea folosi liniştiţi la piscină sau când facem scufundări în mare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.