Independence Day: Resurgence

0
594

O zi importantă pentru regizorul Roland Emmerich. Ieri, în cadrul conferinței de presă organizată de acesta în Albuquerque, New Mexico, au fost dezvăluite titlul oficial și detalii din culisele filmului. La acest eveniment au participat și actorii distribuiți în producție -Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Angelababy, Maika Monroe, Sela Ward, Jessie Usher și noul venit Liam Hemsworth. Teleconferința a fost transmisă live la ora 9pm EST/6pm PST, luni 22 iunie. Puteți viziona înregistrarea aici:


Acțiunea filmului va avea loc după 20 de ani de la invazia extraterestră. În plus, publicul a avut ocazia să vadă în premieră cum vor arăta două dintre navele spațiale pilotate de unele personaje principale ale viitorului blockbuster.

20th Century Fox  a  lansat oficial imaginea de mai jos a vehiculului numit „ The Moon Tug”, mai precis un vehicul operațional care va fi pilotat în film de Jake Morrison ( Liam Hemsworth).

luna tug

 

 

 

 

 

 

În cadrul conferinței Hemswoth a dat detalii despre rolul său. După spusele actorului, Jake a fost orfan de la o vârstă fragedă, pentru că părinții săi fuseseră uciși în timpul invaziei extraterestre din 1996, a crescut într-un orfelinat și în cele din urmă s-a alăturat armatei, devenind un pilot de vânătoare excepțional.

„Ego-ul său i-a stat în cale, a făcut o greșeală, a luat o decizie proastă. El a riscat într-un fel viata cuiva și a primit onoarea de a conduce acest vehicul, „Moon Tug”- care de fapt nu este decât un  stivuitor pe luna, job-ul constând de fapt în deplasarea de diferite piese pe pe suprafața acesteia, un job nu foarte captivant pentru un pilot de vânătoare asa experimentat ca el.

O imagine surprinsă de Sean O’€™Connell, direct pe platourile de filmare Independence Day: Resurgence, dezvăluie unul din noile avioanele de vânătoare hibrid ale armatei:

fitgher

Se numește așa este pentru cムeste parțial realizat cu tehnologie extraterestrăƒ, răƒmasă dupムinvazia din 1996. Acesta este detaliul despre care    Roland Emmerich a vorbit de-a lungul anilor, așa cムeste destul de interesant să-l putem vedea adus la viață. ŽÎn timp ce Jake visează să zboare din nou cu unul din aceste avioane, vom avea ocazia să-i vedem pe fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller din primul film( Will Smith), Dylan Hiller (Jessie Usher) și Rain (Angelababy) pilotându-le.

 

 

 

Va mai trece ceva timp până când vom putea vedea aceste vehicule în acțiune, deoarece Independence Day:Resurgence se află încă în producție, în Albuquerque, New Mexico.

Acestea fiind spuse, așteptăm cu nerăbdare lansarea filmului, programată pe data de 24 iunie 2016.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.