Inginerii Nissan au dezvoltat un sistem prioritar de „parcare” a scaunelor de birou

0
506

Deşi cuvântul Nissan te duce cu gândul la un mare producător de maşini, se pare că de data aceasta au ales să îşi folosească tehnologia şi în alte domenii.

Pe principiul clasic că totul se transformă în câţiva ani au mers şi inginerii de la Nissan care au ales să schimbe puţin modul în care utilizăm scaunul de birou. Mai exact, aceştia au introdus tehnologia de ultimă generaţie în scaune, astfel încât să le ofere posibilitatea de a deveni cu adevărat smart. Potrivit noului lor proiect, scaunele de birou se vor putea mişca singure, având capacitatea de a se aranja la masă atunci când plecăm de la birou.

Sistemul nu este deloc simplu, el având la bază patru camere amplasate într-o singură sală, menite să analizeze spaţiul 3d astfel încât să poată transmite informaţii către memoria scaunului pentru a reuşi să le direcţioneze catre zona de parcare. Acest sistem va fi introdus şi în maşinile autonome, el putând să ofere o parcare cât mai uşoară şi fără bătăi de cap. Deocamdată nu se ştiu foarte multe informaţii cu privire la data când va fi disponibilă această tehnologie, însă ne aşteptăm să o vedem cât mai curând şi într-o formulă mai bună, reducând numărul de camere şi folosind un sistem mult mai stabil care să nu implice foarte multe cunoştinţe de instalare din partea utilizatorului, eventual și o metodă wireless de incărcare atunci cand scaunul nu mai este folosit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.