iPhone 6 a explodat fără motiv direct în avion

0
354

Nu înţeleg ce se întâmplă, dar se pare că producătorii de telefoane Apple ar trebui să acorde mai multă atenţie atunci când dau drumul unui astfel de produs pe piaţă.

S-a întâmplat de multe ori să auzim de pe internet sau de la televizor că un iPhone a explodat chiar în buzunarul cumpărătorului, sau pur şi simplu când dormea şi a rămas pe masă. Până la momentul de faţă nici un eveniment nu a cauzat daune majore, însă ceea ce s-a întâmplat acum câteva zile ar fi putut deveni o cauză principală pentru omorârea a zeci de victime.

O domnişoară, posesoare a unui iPhone 6 s-a urcat în avion şi a început să vizioneze un film direct de pe telefon, fără să aibă cu nimic de bănuit cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla. După o perioadă de utilizare, telefonul a început să scoată scântei din rame. Fiind în avion tânăra nu avea nici un loc unde să îl arunce fără să pună în pericol viaţa celorlalţi, telefonul începând să scoată la un moment dat flăcări de aproape 20 de centimetri.

phone_explodes_mid_flight

„Când a început totul, eram sigură că o să ne prăbuşim. Deodată, au început să iasă flăcări de 20 de centimetri din telefonul meu şi l-am scăpat pe jos. La scurt timp s-a strecurat sub scaunul altei persoane, flăcările începând să devină din ce in ce mai mari, între timp majoritatea celor aflați in avion ridicându-se în picioare.” a declarat Anna Crail, după incident.

Pentru siguranţa tuturor celor din avion, angajații Alaska Air s-au sesizat imediat şi au stins „incendiul”. Mulţumită lor, avionul şi-a continuat traseul până la destinaţie iar nimeni nu a suferit răni sau arsuri, eventual se poate spune că au scapăt cu o mică sperietură.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.