iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone 6c vor fi lansate în a doua jumătate a anului

0
1107

Apple va lansa trei noi telefoane în a doua jumătate a lui 2015. Este vorba despre variantele S ale seriei iPhone 6: iPhone 6s (4.7-inch) respectiv iPhone 6s Plus (5.5-inch) la care se mai adaugă iPhone 6c cu un display de 4 inch.

Dacă ne uităm la specificații, toate cele trei telefoane vor dispune de panou LTPS și display Gorilla Glass, de asemenea vor fi echipate cu tehnologia NFC și un sistem pentru scanarea amprentei. Modelele 6s vor beneficia de platforma A9 în timp ce 6c va avea platform A8.

Despre iPhone 6c, cu un surprinzător display de doar 4 inch, se speculează că ar fi un model adresat în special utilizatorilor de gen feminin. Cel mai probabil va fi un produs entry-level, succesorul lui iPhone 5c lansat în 2013.

Cu atât de multe opțiuni legate de dimensiune, compania va avea șansa să atragă atenția mai multor categorii de clienți. Tim Cook, CEO Apple, observând că preferințele legate de mărime diferă de la o zonă la alta.

Potrivit zvonurilor, Apple va lansa noile iPhone-uri în luna septembrie. De asemenea se mai speculează că telefoanele vor beneficia de 2GB de RAM și tehnologia Force Touch, care până acum a fost integrată în noile notebook-uri MacBook respectiv MacBook Pro și în Apple Watch.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.