K-Tools 38, şurubelniţe de precizie pentru repararea celor mai sensibile gadgeturi din casă

0
743

Dacă sunteţi întradevăr pasionat de tehnologie, cu siguranţă v-aţi integrat măcar o dată în a desface şi a repara un gadget care tocmai s-a stricat. Desigur, unele gadget-uri, precum ultimele modele de telefoane şi tablete de pe piaţă, sunt extrem de greu de reparat şi desfăcut, fapt pentru care o astfel de operaţiune nu se poate efectua acasă, având nevoie de un service autorizat, capabil să execute fiecare element pas cu pas, astfel ca dispozitivul să ajungă la final în cea mai perfectă stare de funcţionare.

SKU166491(115)

Pachetul K-Tools (38 de piese) conţine o gamă variată de accesorii şi şurubelniţe dedicate în special dispozitivelor fine, astfel încât dezasamblarea să se efectueze la cel mai sigur nivel, neafectând cu nimic device-ul. Construite din cele mai bune şi mai rezistente materiale, şurubelniţele va oferă o comoditate destul de generoasă atunci când efectuaţi o operaţiune. Acestea pot fi folosite în orice domeniu, atâta timp cât şurubul îndeplineşte dimensiunile capurilor de deşurubare din pachet.

SKU166491(127)

Recomandăm această trusă atât celor ce vor să se apuce de „meşterit” cât şi specialiştilor ce au nevoie de uneltele necesare pentru efectuarea anumitor sarcini de reparare a dispozitivelor. Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $14,29.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.