WristWatch U8S U – ceas de tip sport rezistent la apă

0
645

Ceasurile inteligente, sau mai bine spus smartwatch-urile aflate la momentul de faţă pe piaţă, sunt printre cele mai căutate, însă, ceea ce îi fac pe cumpărători să renunţe la idea achiziţionării unui astfel de produs, este preţul, care de cele mai multe ori este mult prea ridicat în comparaţie cu un alt device mult mai inteligent şi mai capabil. Dacă sunteţi sportiv şi aveţi nevoie de un ceas rezistent la apă, avem o recomandare destul de atractivă, mai exact WristWatch U8S U.

SKU132282(21)

WristWatch U8S U este capabil să ofere o gamă diversificată de avantaje, precum un ceas inteligent de două sau trei ori mai mare ca preţ. Acesta, beneficiază de un ecran Touch Screen TFT LCD, funcţia aferentă de ceas, Caller ID, efectuarea de apeluri/răspunderea sau respingerea acestora, sincronizarea sms-urilor cu telefonul şi multe altele. Ceasul este construit din metal şi silicon, astfel încât să nu jeneze în momentul alergării sau purtării mai îndelungate.

SKU165339(10)

Pe partea de conectivitate se poate lăuda cu o conexiune Bluetooth 3.0, capabilă să transmită în timp real informaţii de pe telefon, cu privire la mesaje, notificări despre apeluri, control volum, muzică s.a.m.d. Pe lângă ecranul de foarte bună calitate, ceasul mai dispune de un avantaj extrem de important şi anume rezistenţa la apă, ce îi va permite să fie folosit chiar şi în condiţii meteo nefavorabile.

Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $42,63.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.