Kiddle, un fel de Google pentru copii

0
550

Deşi se zice că Google este cel mai bun motor de căutare din lume, se pare că pentru copii acesta poate deveni un mediu foarte nesigur, putând să afişeze rezultate cu conţinut vulgar sau chiar dedicat în totalitate adulţilor.

O echipă de dezvoltatori au găsit o soluţie pentru Google, realizând un motor de căutare cu mult mai sigur şi cu mult mai prietenos din punct de vedere a utilizării. Kiddle.co este platforma ce promite să aducă un plus de siguranţă pentru navigarea pe internet a copilului tău. Noul motor de căutare, aduce îmbunătăţiri pe partea de afişare a rezultatelor, scoţând în totalitate site-urile cu conţinut +18, sau pe cele ce pot avea intenţia de a le oferi acestora o educaţie total nepermisă vârstei.

kiddle oops

Datorită platformei Kiddle.co părinţii îşi pot lăsa copii să navigheze în siguranţă pe internet, fără să îşi facă griji cu privire la ceea ce ar putea găsi. Conţinutul de pe motorul de căutare Kiddle este filtrat în aşa fel încât, primele rezultate să fie cu site-uri special create pentru copii, iar celelalte şapte să aibă conţinut sigur, care să includă materiale accesibile celor tineri.

Inilah-kelebihan-kiddle.co-Mesin-pencarian-terbaru-didesain-khusus-bagi-anak-anak

Cu toate că producătorii promit că rezultatele afişate pe Kiddle sunt 100% sigure, se pare că cei de la Mirror sunt de altă părere, reuşind să păcălească motorul de căutare să afişeze şi rezultate cu conţinut nepotrivit tinerilor, inclusiv şi conţinut sexual. De asemenea, această eroare a fost raportată dezvoltatorilor, acum fiind în totalitate rezolvată.

Totodată sistemul pe care se bazează întreaga platformă Kiddle ale legătură cu funcţia „Safe search de la Google”, de data aceasta fiind ceva mai optimizată, cu scopul de a oferi doar conţinut de bună calitate. Pe lângă toate acestea, Kiddle nu stochează informaţiile personale, având inclusiv un modul de ştergere automată a istoricului la fiecare 24 de ore.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.