Kobo Glo HD, o alternativă mai ieftină la Kindle Voyage

0
807

Kobo și-a anunțat recent noul produs, Kobo Glo HD, un eBook Reader care va fi un concurent pe măsură al liderului pieței în acest moment, Amazon Kindle Voyage.
Kobo Glo HD vine cu un display HD de 6 inch Carta eink cu o rezoluție de 1448 x 1072 pixeli, echivalentul a 300ppi. Dispune de un procesor de 1GHz, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n și spațiu de stocare de 4GB ocupat cu mii de cărți în format digital.

La o utilizare de 30 de minute pe zi cu funcțiile Wi-Fi și ComfortLight dezactivate, bateria device-ului poate ține până la două luni, asta însemnând fără doar și poate că e-readerul beneficiază de o baterie puternică iar utilizatorul nu ar trebui să își facă griji în legătură cu acest aspect.

Gadgetul va fi disponibil doar în culoarea neagră și cântărește 180 de grame, având dimensiunea de 157 x 115 x 9.2 mm.

Kobo Glo HD va putea fi găsit în magazinele online începând din data de 1 mai în Statele Unite și Australia pentru prețul de 129.99 de dolari respectiv 179.99 de dolari australieni în timp ce în Marea Britanie va fi lansat abia în 1 iunie și va avea prețul de 109.99 de lire sterline.

Având în vedere că Amazon Kindle Voyage are specificații similare și costă mai mult, fiind disponibil la un preț de 169 de lire sterline în UK, Kobo Glo HD va atrage multă atenție și cu siguranță va fura o mare parte din cumpărători.

https://www.youtube.com/watch?v=2Br5mbK_-5A

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.