Lily ne poate ajuta să explorăm natura

0
529

Astăzi vreau să v-o prezint pe fermecătoarea Lily, o apariţie care cu siguranţă va impresiona pe mulţi prin eleganţa cu care se bucură de mediul înconjurător. Lily dovedeşte acest lucru prin iscusinţa cu care imortalizează cu brio multe peisaje în toată splendoarea lor, plimbându-se nestingherită prin natură.

Lily nu este o tânără seducătoare pasionată de fotografii, dacă cumva asta aţi dedus. Lily este tocmai o cameră foto/video zburătoare proiectată pentru cei care vor sa surprindă cadre ideale.

Camera Lily măsoară doar 8 cm în înălţime şi 26 cm², cântărind 1, 3 kg, aspecte care o fac foarte uşor de transportat cu ajutorul unui rucsac. Fiind dotată cu elice şi cu un înveliş puternic, poate zbura lejer pe timp de ploaie, ninsoare şi este perfect funcţionabilă şi sub apă. Se activează automat odată ce este aruncată uşor în aer.

Un dispozitiv de urmărire de forma unui puc îi permite lui Lily să memoreze poziţia şi viteza de deplasare a celui care o controlează, cu ajutorul unei combinaţii de date GPS.

Odată ce Camera Lily şi-a fixat ţinta pe un individ, ea poate fi programată cu uşurinţa să-şi menţină o anumită poziţie în zbor sau să se rotească în jurul respectivului suficient încât să nu-l scape din cadru. Lily poate fi programată şi să efectueze fotografii şi filmari pe anumite trasee prestabilite, dar şi să urmarească fiecare mişcare a unui individ.

Lily este dotată cu o cameră frontală care utilizează un senzor Sony de 12 MP, acelaşi care se poate găsi şi la camere de tip GoPro Hero3 sau Ion Air Pro 3. Camera frontală poate să şi filmeze la o calitate de 1080p cu până la 60fps, sau la calitatea de 720p cu 120fps. Dispozitivul are încorporat şi un microfon puternic care se sincronizează cu camera, permiţând efectuarea unor înregistrări audio de calitate avansată.

Fotografiile şi filmările realizate de Lily vor fi înmagazinate în memoria sa internă de 40 GB, dar se poate adăuga şi un card microSD într-un slot extern. Bateria este de tip lithium-ion, asigură până la 20 de minute de zbor pentru dronă şi poate fi reîncărcată în 2 ore.

Altitudinea maximă la care poate ajunge drona Lily este de 50 de metri înălţime şi distanţă maximă de cel care o controlează trebuie să fie de 30 de metri. Viteza maximă pe care o poate atinge Lily este de 40 km/h.

https://www.youtube.com/watch?v=3YLxGFLpOl0#t=46

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.