Merită iPhone 6S titlul de telefonul anului? Noi le-am comparat şi am aflat răspunsul

0
561

În cadrul ultimului eveniment Apple ce a avut ca scop prezentarea şi lansarea unuia dintre cele mai aşteptate telefoane din lume, mai exact iPhone 6S, majoritatea internauţilor au fost surprinşi de calitatea şi performanţa evoluţiei smartphone-ului, aşa că au decis să îl declare telefonul anului, desigur într-un mod personal şi nu unul oficial. Cu toate acestea, văzând cât de repede au evoluat lucrurile şi cât de mulţi fani a obținut noul telefon a celor de la Apple, cu siguranţă dacă ar fi să fac o statistică la nivel global aş găsi răspunsuri pozitive cu privire la faptul ca iPhone 6S să devină drept unul dintre cele mai bune telefoane din anul 2015.

Cei de la TechInsider spre exemplu, au dorit să facă o statistică concretă, mai exact să pună cap la cap toate elementele pozitive şi negative a unora dintre cele mai cunoscute telefoane lansate anul acesta şi să ofere un verdict cu privire la ceea ce am discutat mai sus. Pe lângă performanţă, cei ce s-au ocupat de crearea tabelului ce prevede compararea unora dintre cele mai bune telefoane din 2015, au ţinut cont şi de faptul că Apple a adăugat de data aceasta o carcasă mult mai solidă, astfel încât să nu mai fie probleme de îndoire cât şi o grămadă de funcţii noi, menite întocmai să îl facă cât mai unic şi mai uşor de folosit.

Specificaţiile adunate de către cei de la TechInsider, pentru a demonstra într-un mod cât mai concret puterea fiecărui telefon în parte:

aca

Ca o concluzie a tabelului afişat mai sus ne putem da seama că Apple nu se aruncă foarte tare pe piaţa de procesoare, păstrând în continuare un dual-core în timp ce concurenţa preferă octa-core sau hexa-core. Pe lângă procesor şi camera reprezintă un minus în comparaţie cu ceea ce există la momentul de faţă pe piaţă, aşa că cel mai bun verdict cu privire la denumirea de cel mai bun telefon al anului îl puteţi oferi chiar voi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.