Microsoft a făcut anunţul! Nu va exista o variantă mai performantă de Xbox One

0
838

Deşi pe internet circulă zvonuri precum că cei de la Microsoft plănuiesc să scoată o variantă mai performantă a lui Xbox One, se pare că toate aceste afirmaţii pot fi date uitării potrivit ultimului comunicat oferit de dezvoltatorii acestei minunate platforme de gaming.

La momentul de faţă Xbox One şi PlayStation 4 sunt unele dintre cele mai performante console de pe piaţă, fiind totodată şi singurele ce poartă titlul de Next Gen. Mai mult decât atât, acestea au intrat rapid în inima fanilor de jocuri video, venind cu îmbunătăţiri majore din punct de vedere al performanţei în comparaţie cu modelele anterioare, acum putând să se bată fără nici un fel de problemă cu grafica jocurilor de pe calculator.

Întrucât Xbox One a devenit ţinta tuturor celor ce preferă jocurile video ca un mediu ideal pentru relaxare, se pare că pe internet din pricina acestui fapt au început să circule zvonuri, precum că Microsoft intenţionează să scoată un nou model, cu posibilităţi grafice mult mai bune. De asemenea, o serie de analişti au fost de părere că în curând ar trebui să avem parte de o variantă îmbunătăţită a lui Xbox One.

Dar cu toate acestea, Phil Spencer, directorul Xbox a afirmat că Microsoft nu vrea să facă un Xbox One şi jumătate. Această afirmaţie a fost făcută in cadrul unei conferinţe de presă Microsoft Build. Totodată, jurnaliştii prezenţi la conferinţă l-au întrebat pe Phil ce va face dacă cei de la Sony vor lansa o variantă 4K pentru PlayStation 4?

Phil Spencer a relatat că deocamdată cei de la Sony nu au anunţat nimic cu privire la o astfel de lansare, totodată afirmând că Microsoft va lansa dacă va fi nevoie o variantă 4k, astfel încât să mulţumească în totalitate piaţa de gaming.

Deşi directorul Xbox nu are la momentul de faţă nici o informaţie cu privire la viitoarele realizări Sony, se pare că pe internet au început să circule zvonuri precum că se pregătesc să ofere pe viitor suport pentru rezoluţiile 4K, putând chiar să ajungă pe piaţă odată cu PlayStation VR.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.