Windows 10 Anniversary Update schimbă interfaţa Start Menu

0
768

Dacă aţi folosit o distribuţie Windows 8, cu siguranță aţi fost deranjaţi de lipsa butonului de Start, inclusiv a meniului special ce face posibilă acţionarea rapidă a unor aplicaţii fără ca utilizatorul să depună efort pentru a da căutare în calculator.

Odată cu Windows 10 cei de la Microsoft se pare că au învăţat din FeedBack-urile utilizatorilor, motiv pentru care au refăcut în totalitate interfaţa Start Menu, ajungând chiar să devină una dintre cele mai importante părţi ale sistemului. Totodată, Microsoft a decis că este momentul pentru încă o schimbare în rândul butonului Start Menu, astfel încât odată cu update-ul Windows 10 Anniversary, utilizatorii să dispună de funcţionalităţi bazate pe animaţii.

Chiar dacă vi se părea a fi perfect, întotdeauna există loc de mai bine, tocmai de aceea noul update ce prevede optimizarea meniului de Start, este extrem de bine venit. Deocamdată, noul upgrade al meniului Start va putea fi activat începând cu vara aceasta, însă cei ce se grăbesc şi doresc să experimenteze dinainte noua experienţă, îşi pot instala varianta de Preview. Totodată, cei de la Microsoft îi îndeamnă pe toţi cei ce doresc să folosească varianta de Preview, să trimită feedback-uri dezvoltatorilor cu privire la ceea ce ar mai trebui să conţină meniul Start.

Mai multe informaţii despre noua schimbare adusă pe Windows 10, puteţi vedea în clipul video din articol.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.