Microsoft Surface de 55 respectiv 84 de inci? Află când vor fi lansate uriașele tablete

0
459

Dacă tabletele de 10 şi 12 inci pe care deja le comercializează Microsoft vi se par neobişnuit de mari, aflaţi că spre sfârşitul anului realizările celui mai mare producător de software din lume vor căpăta dimensiuni şi mai mari, cel puţin la propriu.

Microsoft va oferi pe piaţă Surface Hub, destinată în primul rând utilizatorilor business, în două mărimi: 55 respectiv 84 inci.  Prima va avea un display de 1080P în timp ce a doua va avea unul de 4K, ambele fiind blocate la 120HZ pentru a nu se întâmpina lag în timpul utilizării. Tableta reprezintă practic o versiune la o scară mai mare pentru Surface Pro. O altă diferenţă majoră între cele două device-uri excluzând mărimea, este reprezentată de modul de operare: în timp ce Surface Pro este concepută pentru ca utilizatorii ei să-şi desfăşoare activităţile necesare atunci când sunt pe cont propriu, Surface Hub se axează pe forţa de grup, pe capacitatea utilizatorilor de a fi mai productivi atunci când demarează împreună proiecte.

Touchscreen-urile tabletelor Surface Hub sunt dotate cu două creioane reîncărcabile pentru a putea fi explorate cât mai eficient cele 100 de puncte sensibile posibile de pe display.

Giganta tabletă va fi dotată cu o cameră dublă pentru ca fiecare persoană aflată în preajma ei să poată fi capturată în timpul unei conferinţe video.

Potrivit celor de la Microsoft, pe Surface Hub se poate rula orice aplicaţie care e suportată şi de smartphone, laptop sau desktop. Tableta dispune şi de suport NFC, ideal pentru a transfera fişiere din Windows Phone.

Microsoft nu a anunţat deocamdată preţurile pentru Surface Hub, ceea ce e oarecum firesc, ţinând cont că giganta tabletă nu este destinată utilizării personale ci companiilor dispuse să cheltuie sume impresionante de bani pentru echipament de tip high-tech. Putem însă să facem cu uşurinţă presupuneri privind preţul pentru Surface Hub dacă ne uităm la cel al unui device similar cum este InFocus BigTouch, care se învârte în jurul sumei de 5000 de dolari şi este disponibil în două modele, care au mărimi de 57 şi 70 inci.

https://www.youtube.com/watch?v=FRLDRQePY1o#t=43

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.