Farfurii speciale pentru Instagram

0
563

Îți place să îți fotografiezi mâncarea și să încarci pozele pe rețele de socializare precum Instagram sau Facebook? Ei bine, o podgorie israleniană a adus acest lucru la următorul nivel prin conceperea unui set personalizat de farfurii care prezintă mâncare în cel mai bun mod de fotografiere.

Farfuriile oferă o experientă excelentă amatorilor de acest gen, permițându-le să-și fotografieze mâncarea intr-un mod cat mai profesionist.

Foodography a fost înființat de către Carmel Winery, o companie care a fost în căutare să se adapteze noii generații de consumatori de vinuri și mâncăruri. Proiectul presupune să ridice realizarea fotografiilor la mâncăruri la un rang de artă. Podgoria a găzduit o serie de mese „gourmet” care a inclus un meniu construit special pentru vin și alimentație folosind farfurii speciale permițând participanților să își imortalizeze mâncarea în cel mai bun unghi pentru rețeaua de socializare Instagram.

Una dintre farfuriile personalizate este Limbo. Aceasta are partea inferioară mai înaltă și un slot în față pentru a introduce telefonul inteligent. Limbo are un aspect interesant și, dacă te gândești mai bine, este și foarte inteligent deoarece majoritatea utilizatorilor Instagram obișnuiesc să folosească o bucată de pânză albă pentru a oferi un fundal bun pentru poza dorită.

foodography-2

O altă farfurie interesantă este 360. Farfuria este similară cu roata olarului deoarece poate fi rotită la un unghi de 360 de grade, de aici și numele. Din nou, există un slot de introducere a telefonului. 360 este foarte bună pentru realizarea videoclipurilor de 15 secunde suportate de Instagram.

foodography-7

Plăcile de ceramica au fost concepute de un artist specializat în domeniu, Adi Nissani. Instrucțiunile de utilizare au fost realizate de către fotograful israelian Dan Peretz, iar acestea sunt prevăzute de-a lungul mesei. O experiență de acest gen costă aproximativ 100 de lire, dar momentan nu se mai pot face rezervări. Totuși, dacă doriți să verificați unele dintre fotografii trebuie doar să căutați pe Instagram hashtag-ul #FDGR.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.