Modulul de editare video pentru GTA V va fi disponibil şi pe console

0
452

Întrucât la momentul de faţă varianta de PC a jocului Grand Theft Auto V beneficiază de un sistem de editare video, pe internet au început să se uploadeze tot mai multe astfel de clip-uri, fiind totodată şi extrem de vizionate. Fie că vorbim de momente amuzante sau anumite scene din joc, video-urile de acest gen au început să devină din ce în ce mai apreciate, fapt pentru care cei de la RockStar Games au decis să integreze sistemul de Video Editor şi pe console.

Conform spuselor acestora noul sistem va fi integrat în special pe consolele Next-Gen, mai exact PlayStation 4 şi Xbox One, urmând mai apoi să se decidă dacă întradevăr se merită integrarea acestuia pe PlayStation 3 şi Xbox 360, ţinând cont de faptul că sunt de generaţie mai veche, iar numărul de jucători este cu mult mai mic.

Dezvoltatorii de la RockStar vor trebui să găsească o metodă prin care editarea video să se adapteze extrem de repede pentru orice jucător, vor trebui să se gândească la un sistem bine optimizat care să le ofere oportunitatea de a decupa, lipi, adaugă efecte şi multe altele, doar cu ajutorul unui gamepad fără a mai fi nevoie de achiziţionarea unei tastaturi şi a unui mouse special.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.