REVIEW: Montar AIR QI, suport pentru telefon cu încărcare wireless

0
534

Cu siguranţă, dacă eşti şofer şi iubeşti în acelaşi timp şi tehnologia, dispui la momentul de faţă de cel puţin un suport pentru telefon. Fie că este vorba despre un suport montat la gura de ventilaţie, pe bordul maşinii sau pur şi simplu pe parbriz, de fiecare dată se face folositor ţinându-ţi în siguranţă gadget-ul preferat.

Să presupunem totuşi că ai nevoie de ceva mult mai puternic pentru maşina ta, de un suport de telefon rezistent, arătos şi cu tehnologii de ultimă oră. Ce alegi în acest caz? Eu personal aş merge pe folosirea unui suport de telefon dezvoltat de cei de la Winnergear, respectiv modelul Montar Air Qi. Vă vorbesc din propria experienţă despre acest suport pentru telefon pentru a vă spune că până la momentul de faţă nu i-am găsit nici un minus.

DSC_0048

Montar Air Qi m-a impresionat din start cu design-ul său atrăgător. Este construit dintr-un plastic de bună calitate, ce promite să ofere o rezistenţă sporită în timp, are o formă arcuită cât să permită utilizarea în orice direcție şi vine însoţit de o bucată specială in baza căreia se va sprijini telefonul. În slotul de prindere, suportul dispune de o pastă pre-aplicată ce promite să ofere o fixare cu un grad mult mai ridicat de rezistenţă. De asemenea, acesta poate fi folosit şi după ce a fost mutat, având ca orice alt suport o gumă specială de prindere in parbriz. Revenind puţin la capitolul design, ţin să precizez combinaţia dintre roşu şi negru, care îi oferă suportului un plus şi îl face să aibă un aspect cât mai plăcut.

DSC_0058

În slotul în care vine băgat telefonul, acesta dispune de doua zone din cauciuc, astfel încât să ofere o aderenţă cât mai scăzută, fiind capabil să ţină device-ul fix chiar şi atunci când se produce un impact puternic. De asemenea, părţile mecanice ale acestuia permit fixarea cu uşurinţă a telefonului, putând să se extindă atât în lateral cât şi în lungime. Suportul dispune de două butoane ce permit ajustarea acestor elemente, la unul dintre ele având integrat şi un sistem pe arc ce oferă din start un plus de eficiență în fixarea telefonului.

DSC_0055

Pe lângă toate acestea, suportul Montar Air QI dispune de un slot microUSB, venind la pachet cu un încărcător auto. Cel mai probabil vă întrebaţi la ce ar folosi un astfel de slot, ţinând cont că nu există nici-o altă cale prin care telefonul să se conecteze cu sursa de energie electrică. O surpriză plăcută este încărcarea wireless, el fiind compatibil cu orice telefon ce suportă această tehnologie. Mai mult decât atât, acesta dispune de 2A Fast Charging, ceea ce înseamnă că îţi va încărca telefonul de două ori mai repede în comparaţie cu un încărcător clasic.

DSC_0062

Suportul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor mobile, el având posibilitatea de a se extinde în funcţie de dimensiunea fiecărui dispozitiv în fiecare. Dacă doriţi să vă comandaţi Montar Air Qi, preţul pentru o singură bucată este de $79.99, iar transportul este gratuit. În pachet ve-ţi primi un încărcător auto pe microUSB, două module pentru suport, un manual de utilizare şi o gumă de prindere de rezervă. De asemenea, pe lângă toate acestea, producătorul vă mai oferă şi 2 ani garanţie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.