JOACĂ-TE ȘI CÂȘTIGĂ MII DE DOLARI! PGL A CREAT O DIVIZIE DOAR PENTRU GAMERII ROMÂNI

0
563

Gaming-ul în România a reuşit să devină în ultimii ani o ramură principală de activitate, întrucât tot mai mulţi jucători profesionişti se pot lăuda cu un câştig fabulos de pe urma jocurilor video.

PGL a investit peste 10.000 de dolari pentru câştigătorii turneelor de CS:GO, Dota 2 şi League of Legends, exclusiv dedicate jucătorilor români. Acestia sar în ajutorul gamerilor profesionişti de la noi din ţară cu ocazia noului eveniment, dându-le şansa să se lanseze şi să îşi dovedească abilitățile în cele mai cunoscute jocuri video multiplayer.

„Brandul şi echipa formată în jurul PGL s-au născut din dorinţa de a vedea performanţe în domeniul sporturilor electronice în România. Divizia PGL este cel mai nou şi mai important proiect al nostru dedicat în exclusivitate gamerilor români, fără de care PGL nu ar fi ajuns brandul internaţional care este astăzi” a relatat Silviu Stroie, CEO al PGL.

În cadrul campionatului organizat de PGL, structura de formare este aşezată pe două grupe, respectiv A şi B pentru fiecare joc în parte, urmând ca la final să se aleagă câte şase echipe ce vor reprezenta Divizia A.

De asemenea, dacă sunteţi fani eSports, cei de la PGL vă vor oferi streaming exclusiv pe Twitch.tv în perioada 3 martie 2016, astfel încât să puteţi fi la curent cu tot ceea ce se petrece la campionatul de la noi din ţară.

La eveniment nu vor lipsi nici cei mai cunoscuţi comentatori de CS:GO, LOL şi Dota 2 din România: Adrian “Shadow” Belciug, Sebastian “Serano” Hudișteanu, Sebastian “TataStrumf” Honciuc, Robert “WildCat” Cristea, Cristian “Ppasarel” Bănăseanu, Mihai “DarkMickey” Popa și invitații lor.

„Acesta este un proiect de suflet. De când m-am angajat la PGL am vrut să ajungem să putem face exact ce facem acum. Să existe un un campionat unde jucătorii români să poată juca cu regularitate. Una este să joci într-un concurs o dată la câţiva ani şi alta e când faci un campionat care îşi păstrează valoarea” a declarat Cristian „Ppasarel” Banaseanu, project manager Divizia PGL.

Cristian PPasarel Banaseanu-1Pentru a vă putea înscrie la eveniment trebuie să aveţi cetăţenie română şi minim 14 ani (să aveţi carte de identitate). De asemenea PGL nu va percepe nici-o taxă pentru participare. Detalii suplimentare legate de calificări şi regulament vor fi publicate în cursul zilelor următoare pe www.pgl.ro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.