Bruce Wayne, personajul principal în filmul Batman V Superman

0
558

Potrivit ultimului trailer Batman V Superman, Bruce Wayne va fi personajul principal, el având unele dintre cele mai spectaculoase scene surprinse vreodată în industria filmului.

Dacă penultimul trailer pentru mult aşteptatul film Batman V Superman nu ţi-a stârnit cu adevărat curiozitatea, cu siguranţă ultimul trailer lansat te va face să te minunezi cu adevărat de viitoarea producţie. Două minute şi douăsprezece secunde sunt îndeajuns cât să îl vedem pe Bruce Wayne în acţiune, el făcându-şi de cele mai multe ori apariţia în lupta cu Superman. Bătaie, dragoste, dramă şi multe alte genuri se pot încadra în istoricul viitorului film, având în special părţi în care Bruce Wayne „străluceşte” cu adevărat din mai multe puncte de vedere.

Superman apare ca de obicei precum un supererou, el contrar aşteptărilor multora nefiind neglijat în cadrele cele mai importante. De asemenea, personajul îşi face apariţia alături de Lois Lane şi Alfred în diferite scene de acțiune. Nu vrem să vă oferim prea multe spoilere cu privire la Trailer, tocmai de aceea vă lăsăm să examinaţi fiecare element în parte pentru a vă face o părere cu privire la ceea ce se va petrece în film.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.