Nebun după mare: Gadgeturi

0
598

Întrucât anotimpul cald începe devină din în ce mai apăsător, tot mai multe persoane aleg înceapă vacanţa mult mai de vreme. De cele mai multe ori, majoritatea oamenilor aleg apa ca un principal obiectiv de recreere, astfel încât locul perfect pentru a dispune de un mediu cât mai larg şi mai frumos pentru relaxare rămână marea. Umiditatea, pentru majoritatea dispozitivelor disponibile pe piaţă, reprezintă cel mai de temut factor, astfel încât astăzi am va prezint câteva dintre cele mai bune gadget-uri şi accesorii pe care le luaţi în vacanţa de vară.

img255605_05112012144033_0

Smailo HD x50 Travel Trafic

Indiferent de locaţia în care doriţi va petreceţi vacanţa, un GPS este întotdeauna bine venit. Smailo HD x50 Travel Trafic, permite aranjarea traseului în funcţie de zona cea mai puţin aglomerată, astfel încât va ofere oportunitatea de a ajunge mult mai repede la destinaţie, reducând totodată cât mai mult consumul de carburant. Acesta beneficiază de un display de 5 inch, de foarte bună calitate, capabil ofere imagini la o rezoluţie de 480 x 272 de pixeli. Hărţile sunt foarte bine afişate, actualizate şi grupate, astfel încât beneficiaţi de o experienţă cât mai simplistă şi comodă. GPS-ul Smailo HD x50 Travel Trafic poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de 419, 99 LEI.
res_c16eb8c4322ec1eca87c972bc78a5576

Samsung Galaxy Tab 3 T116 Lite

Cu siguranţă nici măcar în vacanţa de vară nu va puteţi despărţi de tabletă, de informaţii şi de internet, astfel încât avem o recomandare destul de atractivă din punct de vedere a asocierii preţului cu specificaţiile. Samsung Galaxy Tab 3 este ideală din toate punctele de vedere, întrucât combină utilul cu plăcutul şi oferă exact ceea ce ţiai putea dori de la un astfel de dispozitiv. Pe lângă faptul că beneficiază de o putere de procesare suficient de mare, tableta are o baterie destul de capabilă încât ducă tot greul şi ofere câteva ore bune de jocuri şi navigare pe internet. Samsung Galaxy Tab 3 T116 Lite poate fi achiziţionată de la eMAG la preţul de 499, 99 LEI.

res_68a7d3affb07bf0f163b4ea99b475741

GoPro Hero 4

Chiar dacă nu sunteţi un împătimit al surfing-ului sau a sportului extrem, camera GoPro va oferă calitate şi rezistenţă într-un singur pachet. Aceasta beneficiază de o gamă variată de suporturi de prindere, astfel încât poată fi aşezată pe orice suprafaţă, fără a avea probleme de ordinul zgaraieturilor sau a faptului este aşezată pe placa de surfing, întrucât beneficiază totodată de o carcasă specială ce îi permite o rezistenţă sporită la apă, noroi sau nisip. Camera GoPro Hero 4 poate fi achiziţionată de la eMAG la preţul de 1.839, 99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.