De ce să iţi cumperi un Monitor LED Acer 28″

0
594

Într-o zi treceam prin faţa unui magazin, iar în geam era expus un monitor care mi-a atras imediat atenţia. Am intrat să-l văd mai de aproape. Era foarte mare în comparaţie cu ce aveam eu pe biroul de acasă. Curios din fire, am citit specificaţiile de pe etichetă, nu m-au convins foarte tare pentru că erau prea multe date tehnice pe care nu le cunoşteam decât din auzite. Odată ajuns acasă, am început căutarea pe Google, prietenul nostru atotştiutor.

În magazin văzusem un Monitor LED Acer 28 de inch, Wide, 4K2K, Quad HD, DisplayPort, DVI, HDMI, Negru, CB280HK, cam asta era denumirea lui întreagă. Fiecare cuvânt din descriere este un beneficiu tehnic adus acelui monitor, aşa că a trebuit să învăţ totul despre el, îmi plăcea prea mult. Ce am aflat? Noile monitoare Acer CB0 au o calitate specifică rezoluţiei UHD, WQHD si FHD, ceea ce ne face să fim martorii unor imagini perfecte. Culorile sunt reale, acest lucru putând sa-l facem datorită facilităţii de ajustare a culorilor pe 6 axe, oferind o acurateţe a culorilor de neimaginat.

Monitorul are încorporată tehnlologia Super Sharpnes care poate reface o imagine de rezoluţie mică, ca de exemplu de la 1080 de pixeli la o claritate şi o rezoluţie de 4K2K, recunoscută ca fiind una Ultra HD. Datorită tehnologiei Super Sharpness putem să ne bucurăm de o calitate a oricărei imagini cu 30% mai bună, doar datorită unui proces automat. O noutate a acestui monitor este aceea că, nu mai observăm diferenţe de culoare atunci când schimbăm unghiul de privire. Astfel, avem parte de o imagine foarte calitativă şi fără diferenţe de culoare la unghiuri de până la 178%. În urma tuturor lucrurilor bune citite pe site-uri de specialitate, am reuşit să-l cumpăr destul de repede, deoarece oferta era irezistibilă în comparaţie cu magazinul unde îl văzusem prima dată.

Ce mai pot să va spun despre el, designul este foarte plăcut vizual iar monitorul poate fi reglat în înălţime sau rotit pe verticală. Despre sunet vă pot spune că este destul de slăbuţ, dar fie vorba între noi, niciodată nu îţi cumperi un monitor pentru calitatea sunetului, aceasta este întotdeauna redată de sistemul audio la care este legat computerul fiecăruia. Dacă îţi doreşti un monitor pentru a-l folosi la birou, la editare de imagini sau la jocuri, acesta este mai mult decât perfect. Dacă vrei să afli mai multe, te poţi informa AICI, deoarece eMAG este mereu prietenul tău!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.