PKParis detronează SanDisk cu un drive USB mai mic

0
524

Furnizorul de electronice PKParis revendică drepturile pentru cel mai mic stick de 128 GB ce poate fi conectat la un port USB 3.0. Până în prezent titlul se afla în mâinile companiei SanDisk care a dezvoltat cu puţin timp în urmă cea mai mică unitate flash pentru USB ca dimensiuni, dar cu o capacitate de 128 GB. Denumit SanDisk Ultra Fit, el poate stoca până la 16 ore de filme la calitate Full HD, 180.000 de fişiere MP3 şi o mulţime de cărţi în format electronic.

Detronarea companiei SanDisk a fost un vis irealizabil într-un intervel atât scurt, însă întreprinderile voalate încep să strălucească în număr cât mai mare. Actualul câştigător poartă numele de PK K’1, măsoară 16.8 mm lungime, 16 mm lăţime şi are 7 mm profunzime. În comparaţie cu Ultra Fit care are 19 mm lungime, 5.9 mm lăţime şi 8.8 mm profunzime, drive-ul PK K’1 pare inaccesibil. PKParis susţine că produsul său atinge o viteză de transfer de până la 120 MB/s, însă fostul învingător îl depăşeşte mulţumită celor 20 MB/s pe care îi deţine în plus.

Compania PKParis nu are un istoric îmbelşugat şi nu a beneficiat de publicitate considerabilă până în prezent. Stick-ul său de 64GB are doar câteva review-uri de-a lungul Amazonului. Cu toate acestea, dacă sunteţi fascinaţi de produsul fabricat din aluminiu şi de design-ul său dreptunghiular, PK K’1 poate fi achiziţionat la precomandă pentru 112 dolari. Această reducere de 20% este disponibilă până în luna septembrie, din momentul respectiv, el va avea un preţ de 140 de dolari.

SanDisk are avantajul de a fi un brand consacrat. Utilizatorii memoriei portabile Ultra Fit primesc o copie SecureAcces pentru protecţia fişierelor cu o criptare AES de 128 biţi şi un abonament valabil timp de un an la Rescue Pro, necesar dacă doriţi recuperarea fişierelor corupte sau şterse accidental. Compania SanDisk va începe vânzarea unităţii flash pentru USB de 128 GB foarte curând şi va costa aproximativ 120 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.