Noi ştiri despre Call of Duty: Black Ops 3

0
685

Noi ştiri despre Call of Duty: Black Ops III postate pe Reddit dezvăluie multe detalii despre gameplay-ul jocului, care va avea: o campanie Single-Player, una Multiplayer și o campanie Zombi. Unul din principalele adiţii ale jocului reprezintă modul Co-Op(de pe modul Single-Player al jocului) de până la patru jucători pentru cei ce vroiau mai multă acţiune în afara modului multyplayer.

Un teaser oficial a fost lansat in data de 26.04.2015:

O altă caracteristică interesantă a campaniei Single-Player din CoD: Black Ops 3 este permiterea jucătorului de a modifica şi personaliza caracterul după bunul plac. Unele surse susţin că modul multiplayer al jocului este bazat pe un sistem de accelerare şi miscare în lanţ care(împreună cu noile adiţii precum mersul pe plan vertical, salturi accelerate şi alunecări) ar trebui să ofere jucătorilor senzaţia de fluiditate pe parcurs ce se deplasează în joc(în tot acest timp având posibilitatea de a utiliza arma în timpul diferitelor trick-uri). De altfel, toate hărţile jocului au fost construite pe baza noului sistem de mişcare implementat.

Call of Duty: Black Ops 3 vă va oferi mod zombi cu totul nou, în care creatorii jocului au fost destul de implicaţi, oferind jucătorului un sistem de progresie şi îmbunătăţire pe bază de XP pentru caracter şi arme, creând o adevărată poveste în modul zombie şi devenind cel mai bun mod de acest tip plasat vre-odata in CoD.hoXU4st_QRq6

Cât despre data de lansare a jocului, se spune că va apărea pe piaţă în data de 6 noiembrie, jocul fiind valabil pe: PC, XBox One si PlayStation 4, cerintele minime pentru a rula acest joc(pe calculator) fiind:

  • Sistem de operare: Windows 7 64-Bit/ Windows 8 64-Bit/ Windows 8.1 64-Bit;
  • Procesor: Intel Core i3-530 de 2.93 GHz/ AMD Phenom™ II X4 810 de 2.60 GHz;
  • Memorie RAM: 6 GB;
  • Placa video: GeForce GTX 470 de 1GB/ Radeon HD 6970 de 1GB;
  • DirectX: Versiune 11.0;
  • Conexiune la internet;
  • Placa audio compatibila pentru DirectX;

Preţul acestui joc este încă în dezbatere, momentan se zvoneşte că acesta ar costa 615 lei, cam mult, însa preţul său final încă nu a fost dezvaluit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.